"TASARRUF, GELECEKTİR"

Enerji, sanayilesmenin alt yapısı ve günlük hayatın vazgeçilmez bir unsurudur. Enerji tasarrufu, üretimde ve iş gücümüzde herhangi bir azalma olmadan enerjiyi verimli kullanmak, israf etmemektir. Aynı işi daha az enerji kullanarak yapmaktır.

Enerji kaynaklarının giderek tükendiği dünyamızda çevre konusunda üzerimize düşen sorumlulukları ne yazık ki yeterince yerine getiremiyoruz. Yaşanabilir bir çevreye sahip olabilmek için mevcut kaynaklarımızı en doğru şekilde kullanmayı öğrenmeliyiz.

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Elif Nur ARSLAN "Enerji Tasarrufu Haftası" kapsamında farkındalık oluşturmak için öğrencilerimizle birlikte bir etkinlik gerçekleştirdi ve topluma yönelik eğitici mesajlar içeren bir video hazırladı.   Emek veren öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, herkesi enerji kullanırken tutumlu ve bilinçli olmaya davet ediyoruz.

12.01.2021 1313